Betimmering

2 van 33
2 van 33

De betimmering voor jouw bus

De laadruimte betimmering van BusinBedrijf zorgt voor een complete bescherming van elk type bedrijfswagen. Ben je op zoek naar een complete betimmering voor je gehele laadruimte, dan ben je met één druk op de knop klaar met het betimmering compleet pakket. Van laadvloer tot zijwandbetimmering vind je in dit totaal pakket. Zoek je alleen de basis van een goede laadruimte bescherming, dan zet je makkelijk de eerste stap met een 9mm of 12mm antislip laadvloer van betonplex. De keuzes in de categorie laadruimte betimmering biedt voor alle wensen een passend aanbod.

Wand- en deurbetimmering

Wandbetimmering is geschikt om de wanden van jouw bus te beschermen tegen schade door schuivend materiaal in de laadruimte. De wandbetimmering is verkrijgbaar in hechthout (bruin en grijs) en grijs kunststof. Wil je ook je schuifdeur en achterdeuren beschermen, dan heeft BusinBedrijf ook passende panelen voor jouw deuren.

9mm. & 12mm. laadvloeren

Onze antislip laadvloeren zijn gemaakt van betonplex en afgewerkt met een fenol coating tegen slijtage. Ze hebben een watervaste verlijming, waardoor ze ook bestand zijn tegen vloeistoffen. Alle vloeren van BusinBedrijf zijn CNC gefreesd voor een optimale pasvorm. 

De betimmering voor jouw bus De laadruimte betimmering van BusinBedrijf zorgt voor een complete bescherming van elk type bedrijfswagen. Ben je op zoek naar een complete betimmering voor je... meer lezen »
Venster sluiten
Betimmering

De betimmering voor jouw bus

De laadruimte betimmering van BusinBedrijf zorgt voor een complete bescherming van elk type bedrijfswagen. Ben je op zoek naar een complete betimmering voor je gehele laadruimte, dan ben je met één druk op de knop klaar met het betimmering compleet pakket. Van laadvloer tot zijwandbetimmering vind je in dit totaal pakket. Zoek je alleen de basis van een goede laadruimte bescherming, dan zet je makkelijk de eerste stap met een 9mm of 12mm antislip laadvloer van betonplex. De keuzes in de categorie laadruimte betimmering biedt voor alle wensen een passend aanbod.

Wand- en deurbetimmering

Wandbetimmering is geschikt om de wanden van jouw bus te beschermen tegen schade door schuivend materiaal in de laadruimte. De wandbetimmering is verkrijgbaar in hechthout (bruin en grijs) en grijs kunststof. Wil je ook je schuifdeur en achterdeuren beschermen, dan heeft BusinBedrijf ook passende panelen voor jouw deuren.

9mm. & 12mm. laadvloeren

Onze antislip laadvloeren zijn gemaakt van betonplex en afgewerkt met een fenol coating tegen slijtage. Ze hebben een watervaste verlijming, waardoor ze ook bestand zijn tegen vloeistoffen. Alle vloeren van BusinBedrijf zijn CNC gefreesd voor een optimale pasvorm.