De zomer komt eraan! Welke producten moet je kopen in de hitte? Wat zijn de zomer benodigdheden? Hier zijn onze top 5 zomer essentials!
Een nieuwe of gebruikte bestelwagen kopen? Welke uitrusting heb je absoluut nodig voor je nieuwe bestelwagen? Onze top 5 must-haves!
De tijd om elektrisch te gaan is nu! Na de stijging van de brandstofprijzen en de opwarming van de aarde, is elektrisch het voor de hand liggende antwoord! Maar welke elektrische bestelwagen moet ik kiezen?
Welke brandstof moet ik gebruiken voor mijn bestelwagen?
Er zijn zoveel verschillende opties bij benzinestations. Welke brandstof moet ik gebruiken? Is er een verschil tussen E10 en E5? Er is ook E85. Wat zijn de verschillen?
Heb je de nieuwe futuristische Volkswagen ID.Buzz al gezien? Lees hier alles over wat je in 2022 op het gebied van nieuwe bedrijfswagens kan verwachten.
BusinBedrijf viert feest, we bestaan 10 jaar! We zijn net als CEO Mark van den Born super trots op deze mijlpaal. Samen kijken we terug op de eerste 10 jaar van BusinBedrijf.
De bedrijfswagens van 2022 zijn bekend. Wie zijn er met de prijzen van door gegaan? We hebben de resultaten van een Nederlandse en een wereldwijde verkiezing. Wie is er met de prijzen aan de haal gegaan en vooral waarom, wat maakt deze bedrijfswagens de winnaars van het jaar?
Wie staat er op één? Welke bus is het meest verkocht? Welk merk heeft het beste gepresteerd? Hoeveel van deze bedrijfswagens waren elektrisch? Wij hebben alle feiten over de verkoop van bedrijfswagens in 2021 voor je op een rijtje gezet.
Kunnen je stoelen wel een upgrade gebruiken? Lees hier alles over stoelhoezen voor bedrijfswagens en maak eenvoudig de juiste keuze.
Is de aanschaf van een vloerladesysteem de moeite waard? Wij denken van wel! Lees snel verder en kom alles te weten over de voordelen en de afwegingen tussen een kastinrichting of een vloerladesysteem voor jouw bedrijfswagen.
Sidebars, je ziet ze op bedrijfswagens door het hele land. Maar waarom zou je eigenlijk sidebars aanschaffen?
Er zijn veel soorten ventilatiesystemen voor bedrijfswagens. Je vraagt je dus misschien af welke voor jou de juiste is. Je bestelwagen goed ventileren is belangrijk om meerdere redenen.

De informatie in deze blog kan helpen bij het nemen van een beslissing. 
De afmetingen van bestelwagens worden altijd vermeld met een bepaalde L en H, dus lengte en hoogte, bijvoorbeeld L2H1 (lengte 2, hoogte 1). Bij het kopen van bedrijfswageninrichting is het erg belangrijk om de afmetingen van je voertuig te kennen
Jouw bestelbus is je dagelijkse werkplaats en een nette en goed ingerichte werkplaats draagt bij aan het succes van elk bedrijf.
Je kunt niet optimaal functioneren als alles om je heen een rommel is. Een bedrijfswageninrichting kan bijdragen aan een opgeruimde laadruimte en hier heeft u vervolgens elke dag profijt van.
De diefstal van je bestelwagen kan voor veel schade zorgen. Vooral als je bestelwagen de belangrijkste bron van inkomen is. Bovendien kunnen je waardevolle spullen en belangrijke documenten kwijtraken als iemand inbreekt in je bestelwagen. Je kunt niet altijd op je hoede zijn.

De enige optie is dus om het zo diefstal bestendig mogelijk te maken. Lees onze nieuwe blog om meer te weten te komen over hoe jouw bestelwagen het beste beschermd is tegen diefstal.
1 van 2