Is de aanschaf van een vloerladesysteem de moeite waard? Wij denken van wel! Lees snel verder en kom alles te weten over de voordelen en de afwegingen tussen een kastinrichting of een vloerladesysteem voor jouw bedrijfswagen.
Sidebars, je ziet ze op bedrijfswagens door het hele land. Maar waarom zou je eigenlijk sidebars aanschaffen?
Er zijn veel soorten ventilatiesystemen voor bedrijfswagens. Je vraagt je dus misschien af welke voor jou de juiste is. Je bestelwagen goed ventileren is belangrijk om meerdere redenen.

De informatie in deze blog kan helpen bij het nemen van een beslissing. 
De afmetingen van bestelwagens worden altijd vermeld met een bepaalde L en H, dus lengte en hoogte, bijvoorbeeld L2H1 (lengte 2, hoogte 1). Bij het kopen van bedrijfswageninrichting is het erg belangrijk om de afmetingen van je voertuig te kennen
Jouw bestelbus is je dagelijkse werkplaats en een nette en goed ingerichte werkplaats draagt bij aan het succes van elk bedrijf.
Je kunt niet optimaal functioneren als alles om je heen een rommel is. Een bedrijfswageninrichting kan bijdragen aan een opgeruimde laadruimte en hier heeft u vervolgens elke dag profijt van.
De diefstal van je bestelwagen kan voor veel schade zorgen. Vooral als je bestelwagen de belangrijkste bron van inkomen is. Bovendien kunnen je waardevolle spullen en belangrijke documenten kwijtraken als iemand inbreekt in je bestelwagen. Je kunt niet altijd op je hoede zijn.

De enige optie is dus om het zo diefstal bestendig mogelijk te maken. Lees onze nieuwe blog om meer te weten te komen over hoe jouw bestelwagen het beste beschermd is tegen diefstal.
Betimmering in je laadruimte, ter bescherming van je bestelbus en lading. Hier lees je alles wat je moet weten over laadvloeren, wand- en plafondbetimmering, wielkasten en complete bus betimmering pakketten. De verschillende pakketten met bijbehorende voor- en nadelen komen ook naar voren.
In dit artikel geven we je 5 tips waar je op moet letten bij het kopen van je dakdragers. Elk van deze tips gaat over belangrijke aspecten, dus lees ze van begin tot eind.
Hoe kan je het beste de laadruimte van je bus beschermen met betimmeringen?
Een goede bedrijfswageninrichting is altijd aanbevolen voor iedere bestelwagen waarbij werkmateriaal vervoerd wordt, aangezien een bus inrichting zorgt voor efficiëntere werkzaamheden.
Bus betimmering is een must voor iedere bedrijfswagen. Het zorgt ervoor dat de carrosserie niet beschadigd door (schuivende) lading in jouw bedrijfswagen, en dit draagt natuurlijk allemaal bij aan de uitstraling van jouw bedrijf.
Het vervoeren van buizen, pijpen en andere lange materialen is vaak lastig. Wil je het op je dak vervoeren of toch liever in de bus zelf? Wij zochten voor je uit wat de beste manieren zijn om deze producten te vervoeren.
Door materialen op het dak te vervoeren maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van de laadruimte van je bus. In deze blog maken we je wegwijs in de wereld van daktransport, en aan de hand van een paar simpele vragen weet je direct of je een imperiaal nodig hebt of genoeg hebt aan dakdragers.
Bus betimmering is een must voor iedere bedrijfswagen. Het zorgt ervoor dat de carrosserie niet beschadigd door (schuivende) lading in jouw bedrijfswagen, en dit draagt natuurlijk allemaal bij aan de uitstraling van jouw bedrijf.
De inrichting van je bus is belangrijk voor jou als professional. Door je laadruimte goed in te richten, kun je gemakkelijk bij je materiaal. Zo werk je dus op een efficiënte manier. Dat is prettig voor jezelf, maar het laat ook een professionele indruk achter bij je klant. Jouw bedrijfswagen is immers ook je visitekaartje!