Bus betimmering | Wat zijn de mogelijkheden?

Bus betimmering is een must voor iedere bedrijfswagen. Het zorgt ervoor dat de carrosserie niet beschadigd door (schuivende) lading in jouw bedrijfswagen, en dit draagt natuurlijk allemaal bij aan de uitstraling van jouw bedrijf.

Vloerplaten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bus betimmering. Vaak begin je met de laadvloer, die heb je in 9 mm dikte of 12 mm. Het grote verschil? De laadvloer van 12 mm heeft aluminium stoot strips bij achter- en schuifdeuren voor extra bescherming bij het in- en uitstappen van je bus. Bekijk hier onze laadvloeren.

Zijwandbetimmering

De tweede stap bij bus betimmering is vaak de zijwanden en portieren bescherming. Voor de zijwanden zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je door middel van hechthouten platen de zijwanden helemaal beschermen. Op deze manier heb je over de gehele zijwanden sterke beplating zodat je deuren en krassen op de zijwanden voorkomt. Je kunt onze zijwandbetimmering hier op de webshop vinden.

Men kan er ook voor kiezen om je bus betimmering te voorzien van latten. Met lat-om-lat bescherm je de zijwanden van je laadruimte met vurenhouten latten met ruimte van enkele centimeters tussen de latten. Bij lat-om-lat bescherming kan er gemakkelijk lichte vracht vastgezet worden. Let wel op dat zware vracht sowieso vastgezet moet worden aan het chassis middels een vliegtuigrails en spanbanden. Hieraan voldoet lat-om-lat betimmering niet. Je kunt hier onze lat-om-lat bescherming vinden op onze webshop.

Een middenweg is er ook door middel van half om half betimmering. Hierbij is de onderzijde helemaal dicht en de bovenzijde lat om lat. Je kunt hier onze lat-wand (half-om-half) bescherming vinden op de webshop.

Deurbetimmering

De portieren zijn enkel en alleen te beschermen met hechthout panelen. Deze platen zijn gemaakt van sterk hechthout. De beplating is beschikbaar voor een schuifdeur, een achterdeur en voor een achterklep. Je kunt hier onze bus betimmering voor portieren vinden.

Wielkastbescherming

Je bus betimmering is helemaal af als je de wielkasten ook meepakt. Wielkasten zijn zo afgewerkt dat er nog lading tegenaan of opgelegd kan worden. Je kunt hier op onze webshop de wielkastbetimmering vinden.

Vul de cijferreeks in het hierna volgende tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.