Opbergkokers voor mijn bus, welke kies ik?

 

Het vervoeren van buizen, pijpen en andere lange materialen is vaak lastig. Wil je het op je dak vervoeren of toch liever in de bus zelf? Wij zochten voor je uit wat de beste manieren zijn om deze producten te vervoeren.

Een veel gekozen manier om lange materialen te vervoeren is door gebruik te maken van opbergkokers, door deze opbergkokers op jouw bus te plaatsen kan je veel lange producten op een gemakkelijke manier verplaatsen. Ook maakt het uit welk soort opbergkokers je kiest. Daarom noemen wij hieronder de mogelijkheden voor de beste opbergkokers voor je bus.

PipeTube Pro Rhino

De PipeTube Pro is geschikt om als buizenkoker op een imperiaal of dakdrager te monteren. De PipeTube Pro is ontworpen en gemaakt om zo veilig en makkelijk mogelijk lange producten te vervoeren. De PipeTube Pro is daarnaast te verkrijgen in verschillende lengtes van 3, 4 of 5 meter, waardoor het een geschikte opbergkoker is voor zowel lange als korte buizen en pijpen.

PipeTube Pro opbergkoker bus buizenkoker

Eenvoud staat centraal in dit product, zowel in het ontwerp als in de montage.
Door de dubbele opening aan beide uiteinden kan je gemakkelijk al je producten in- en uitladen. Daarnaast zijn de neuskegels afsluitbaar aan beide zijden door een integraal afsluitingssysteem met rubberen o-ringafdichting en cilinderslot.
Dit gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur voor de PipeTube Pro. Het product is geproduceerd van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met een poedercoating.
Door de hoge kwaliteit en de eenvoudige transport mogelijkheden die de buizenkoker brengt raden wij dit product zeker aan voor bijvoorbeeld iedere loodgieter of elektricien.

De PipeTube Pro is makkelijk te monteren op dakdragers en imperialen. Beschik je nog niet over een imperiaal of dakdrager? 
Neem dan een kijkje hier;
Je kan de PipeTubes Pro binnen 20 minuten monteren door middel van de meegeleverde handleiding.

Van guard Opbergkoker bus buizenkoker

Opbergkoker aluminium Van Guard

De keuze voor een opbergkoker van het merk Van Guard is ook mogelijk. Deze buizenkokers zijn geproduceerd van hoogwaardig aluminium waardoor ze erg stevig zijn. De buizenkokers zijn universeel toepasbaar en passen perfect op onze aluminium dakdragers of imperialen.
Het product is te verkrijgen in een uitvoering van 2 of 3 meter. Naast dat er een keuze is voor de lengte van de opbergkoker, kan er ook gekozen worden voor de omvang. Er kan gekozen worden tussen twee omvangmaten, namelijk 160x128mm en 124x90mm.

Tot slot zijn de opbergkokers van Van Guard eenvoudig te installeren door middel van een meegeleverde handleiding. De montagetijd bedraagt ongeveer 30 minuten

Aanbeveling

Na een korte uitleg van de verschillende opbergkokers komt nu een aanbeveling naar het product dat zowel in onze ogen als in de ogen van onze klanten het beste is.
Dit product is de PipeTube Pro Rhino.
Dus zoek je voor een opbergkoker met de hoogste kwaliteit en een ruime keuze uit lengtes?
Dan is de PipeTube Pro Rhino echt een aanrader voor jou!

Als je meer een prijsbewuste ondernemer bent dan zouden de opbergkokers van Van Guard meer geschikt zijn voor jouw bus. Deze opbergkokers hebben een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit en afwerking zijn iets minder goed dan bij de PipeTube Pro van Rhino, maar alsnog zeer degelijk. De opbergkoker van van Guard heeft minder opties in lengte en omvang. De aluminium opbergkokers van Van Guard  zijn wel scherper geprijsd dan de PipeTube Pro.

 

Vul de cijferreeks in het hierna volgende tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.