Wandbetimmering, de beste manier om je bedrijfswagen van binnenuit te beschermen.

Als je je afvraagt hoe je het beste je bus kunt beschermen tegen schade aan de laadruimte zit je precies goed!Er zijn verschillende manieren om een bus van binnen te beschermen, maar het slimste is om dit te doen met houten of kunststof betimmeringen. Ik ga je in deze blog meer vertellen over de functies en mogelijkheden van de betimmeringen.

Wandbettimmering en Deurpanelen
Om te beginnen met carrosserie beschermingen raden wij altijd een laadvloer aan, als je deze nog niet hebt neem even een kijkje op de volgende pagina om te weten welke jij moet kiezen. Als je een laadvloer en betimmering zoekt kan je altijd een compleet pakket bestellen om zo een laadvloer en wand en deurbetimmeringen te krijgen.

Als je al wel een laadvloer hebt is de volgende stap voor bescherming, aan jouw carrosserie wand en deurbetimmering. Hiervoor hebben wij verschillende opties.

Hechthout, bruin en grijs.
Hechthout wand en deurbetimmering is de meest standaard vorm van betimmering die wij bieden. Desondanks dat dit de basis modellen zijn, zijn deze betimmeringen ideaal voor jouw bus. Met de vuren hechthouten betimmering bescherm jij je bus tegen schuivende producten in jouw laadruimte.
Daarnaast zijn deze panelen ook te verkrijgen in een compleet pakket, dit zorgt ervoor dat jouw gehele bestelbus gelijk beschermt wordt. Je krijgt hierbij een laadvloer samen met alle panelen die jij wenst, voor een scherpe combi prijs!

Kunststof
De kunststof panelen bieden net zo veel bescherming als de hechthouten betimmering, alleen deze panelen zijn ongeveer 20% lichter dan de houten variant. Persoonlijk raad ik de kunststof panelen vooral aan als je regelmatig vloeistoffen vervoerd, dit omdat de kunststof panelen extra bestendig zijn tegen vloeistoffen.

Lat om lat

Tot slot hebben wij ook Lat om lat betimmering, deze betimmering is ideaal als jij spullen aan de zijwanden van je bus wilt ophangen. Ook is de lat om lat betimmering erg makkelijk als jij bijvoorbeeld vaak producten vast moet maken in je laadruimte, je kan zo een spanband om een lat heen spannen om zo het schuiven van producten te voorkomen.

Product

Hechthout

Kunststof

Lat om lat

Extra functies

Extra bestendig tegen vloeistoffen

Vastmaken en ophangen van producten

Mogelijkheid voor compleet pakket

Prijs

***

***

****

Welke betimmering moet ik nu kiezen?
Als basis bescherming aan jouw laadruimte raad ik altijd een laadvloer, wandbetimmering en deurpanelen aan. Als jij nog een laadvloer mist is een compleet pakket dus erg aantrekkelijk voor jou, met zo’n pakket hoef jij je geen zorgen te maken over wat je precies nodig hebt aangezien alles erin zit. Als je al wel een laadvloer hebt kan je in de tabel hierboven zien welke betimmering het beste bij jouw past!

Vul de cijferreeks in het hierna volgende tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.