We vieren ons 10-jarig bestaan! Lees nu het exclusieve interview met de CEO van BusinBedrijf!

BusinBedrijf bestaat 10 jaar!

Ter gelegenheid van deze uitzonderlijke gebeurtenis hebben wij een exclusief interview afgenomen met de eigenaar van Van den Born Carrosserie en BusinBedrijf/Vehikit, Mark van den Born.

Succes door de handige klanten van BusinBedrijf

1stquoteNL

Hoe moet dat gegaan zijn 10 jaar terug? Wij denken ongeveer zo:

Is het geen idee om bedrijfswageninrichting via een webshop te verkopen? Ja zeker, maar niemand doet dat, hoe zie je dat dan voor je? Nou, onze klanten kunnen dan kosten besparen omdat ze handig genoeg zijn om de bedrijfswageninrichting zelf te monteren.

Met dit idee onderstreept Mark van den Born, eigenaar van Van Den Born Carrosserie en BusinBedrijf, zijn ondernemerschap.

timelineNL

Kansen zien en deze pakken. Hoe kijkt Mark terug op 10 jaar BusinBedrijf en hoe is het echt gegaan 10 jaar geleden?

We stellen hem een aantal vragen om daar achter te komen:
Hoe is het allemaal begonnen? Het oorspronkelijke idee was, een aparte webshop lanceren naast de Van Den Born website. Dit vindt Mark terug in notulen uit 2011. Op de website zouden klanten dan hun gewenste bedrijfswageninrichting zoals betimmering, inrichting, imperialen, sloten en stoelhoezen bij elkaar klikken, bestellen, afrekenen en thuis gestuurd krijgen.

Het bleef niet bij een idee, een jaar later was het zover en werd de webshop gelanceerd op de Bedrijfsauto RAI, om precies te zijn, op 17 april 2012.

2ndquoteNL

Hoogtepunten zijn er zeker! De eigen kastinrichtingen-lijn Van Solutions, de eerste uitbreiding naar Frankrijk in 2015 en natuurlijk de overgang naar een eigen kantoor in 2018.

Het is mooi om te zien dat er nu nog steeds werknemers van toen werkzaam zijn bij ons. We zijn sinds de start al een hechte, gezellige en gemotiveerde club geweest. Dit willen we zo zeker doorzetten met op dit moment maar liefst 20 collega’s.

Dat onderstreept Mark, als we vragen naar zijn blik op de toekomst. Over 10 jaar, zijn we ook 10x zo groot. Aan ambities zeker geen gebrek, er staan op dit moment maar liefst 10 vacatures open(!). Verder geeft hij aan dat het vooral een mooi moment is om stil te staan bij nu, de 10e verjaardag van BusinBedrijf. We willen iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen bedanken. Door al jullie harde werk en inzet bezorgen we onze klanten al 10 jaar de beste bedrijfswagenrichting op maat. Op naar de volgende 10 jaar!

Vul de cijferreeks in het hierna volgende tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.