Over BusinBedrijf

BusinBedrijf – alles voor de bedrijfswagen

Maar waarom ‘alles voor de bedrijfswagen’? Dat vertellen we je graag!

We weten alles over de bedrijfswagen

BusinBedrijf is een zusteronderneming van Van den Born Carrosserie, een familiebedrijf dat is opgericht in 1840. Van paard en wagen naar de bedrijfsbus zoals we die vandaag de dag kennen. Van den Born behoort al jaren tot de belangrijkste ombouwers van lichte bestelwagens op de Nederlandse markt. Vele automerken hebben van den Born gecertificeerd, waarmee wordt aangegeven dat wordt voldaan aan de kwaliteitsvereisten van deze merken.

Naamloos

We hebben alles voor de bedrijfswagen

In 2012 opende we BusinBedrijf.nl. Dit sloeg aan en al snel volgden er bestellingen uit België, waardoor we kort daarna BusinBedrijf.be openden. Omdat we ook de Franstalig België erbij wilden, hebben we de website in het Frans vertaald. Dat betekende dat we ook in Frankrijk konden leveren. In deze gebieden zijn we actief onder de naam VehiKit. Wegens het succes in de Benelux en Frankrijk, openden we in 2018 in Duitsland de deuren van VehiKit.de.

Mede dankzij deze jarenlange ervaring vanuit Van den Born, weten we alles over de bedrijfswagen en bieden we kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen de beste prijzen. Ook omdat we al sinds 2012 goed naar de wensen van onze klanten luisteren, hebben we ons assortiment inmiddels uitgebreid naar meer dan 25.000 productvariaties! Bij ons vind dus alles voor de bedrijfswagen, zodat je bus totaal is uitgerust met de beste materialen. 

Bekijk ons assortiment

We doen alles voor de bedrijfswagen

We hebben service hoog in het vaandel staan, omdat we snappen dat het belangrijk is dat je bus goed is ingericht. We zijn transparant, geven je eerlijk advies over wat wel en niet geschikt is voor jouw situatie. Onze klantenservice helpt je graag bij wat de beste oplossing is voor jouw bedrijfswagen. Op onze blog kun je meer lezen over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting. 

Daarnaast hebben we ook 30 partners in de Benelux die je graag helpen bij de montage van je producten. Ook moet je snel de weg op kunnen wanneer je je bus hebt gekocht. In ons magazijn in Waalwijk hebben we veel producten op voorraad liggen. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!

 

Afbeelding-boerenwagen-Over-Ons

Een boerenwagen uit 1900-1910, gebouwd door de gebroeders Van den Born.