Land
Taal
Klantenservice 0416 567 050

Retourneren

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je een bestelling wenst te annuleren, is dit alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt.

Wij raden je aan de annulering zo spoedig mogelijk telefonisch kenbaar te maken via 0416 - 567 050.

Retourvoorwaarden

Wij streven er naar dat je tevreden bent met alles dat je koopt bij BusinBedrijf.nl. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, heb je een klacht of is er iets mis gegaan met de bezorging?

Je kunt je retour dan aanmelden via https://www.businbedrijf.nl/re...

Daarna nemen we snel contact me je op en zoeken we graag samen naar een oplossing.

Retourneren kan tot 14 werkdagen na ontvangst. Het retourneren van de zaken dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt te gebeuren. Inclusief bijbehorende documentatie en garantiebewijzen en inclusief een kopie van de factuur van BusinBedrijf.

Beschadigde en/of reeds gemonteerde producten nemen wij niet terug. Eventuele schades (incl. transportschades wegens slecht/niet inpakken) zijn voor de klant en worden in mindering gebracht op de credit.

BusinBedrijf.nl zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Is het aantoonbaar dat wij een foutje hebben gemaakt? Dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten ook voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jouw geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort.

Hoe stuur ik een artikel retour?

Je kunt je retour aanmelden via https://www.businbedrijf.nl/retour

Je hebt een periode van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Je kan jouw retournering versturen naar:
BusinBedrijf.nl
Zijlweg 14
5145 NR Waalwijk

Wanneer ontvang ik mijn geld terug van mijn retournering?

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij storten het bedrag binnen 14 dagen terug op jouw bank- of girorekening.

Wat zijn de kosten voor een retourzending?

De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Mocht de fout bij ons liggen, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Feedback geven