Land
Taal
Klantenservice 0416 567 050

Over ons

Wie zijn wij?

BusinBedrijf.nl is dé webshop waar je online alles voor de bedrijfswagen vindt. BusinBedrijf.nl: de grootste in bedrijfswageninrichting. In ons assortiment vind je betimmeringen, imperialen, sidebars, opbergmateriaal, inrichtingen, veiligheidsaccessoires en méér. Transparant en eenvoudig te bestellen. Dankzij de ervaring in de markt weet BusinBedrijf.nl perfect de juiste producten tegen de beste prijzen aan te bieden.

download.php?cs=7a5b7&id_token=yxbkwn668De webshop is in 2012 opgericht met als uitgangspunt de klant zo goed mogelijk te bedienen en informeren. BusinBedrijf.nl is een zusteronderneming van Van den Born Carrosserie, een familiebedrijf opgericht in 1882. Momenteel is het één van de belangrijkste carrosseriebouwers op de Nederlandse markt. Jaarlijks worden er in Waalwijk 1000 à 1200 nieuwe bedrijfsauto's op- en omgebouwd. Voor een volledig overzicht van de historie van Van den Born Carrosserie klik je hier. Dankzij deze lange ervaring heeft BusinBedrijf.nl kennis van de markt en heeft het de juiste producten tegen de beste prijzen.

Bestellen bij BusinBedrijf.nl gaat snel, eenvoudig en veilig. Daarnaast kunnen herhaalbestellingen makkelijk geplaatst worden. Wij willen vakmensen op alle fronten ondersteunen in het vergroten van hun succes.

BusinBedrijf.nl is een webshop die zich richt op de business to business markt.

Ons team

Ons enthousiaste team bestaat uitsluitend uit ervaren professionals die je graag van dienst zijn. Je kunt altijd rekenen op deskundig en eerlijk advies over de beste opties voor jouw bedrijfswagen(s).

Artikel niet gevonden in de webshop? Één van onze adviseurs staat je hierover graag te woord.

Bedrijfsgegevens:

Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk
E: info@businbedrijf.nl
T: 0416-567050 – Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur t/m 17.00 uur.

KVK nr: 54974666
BTW nr: NL8515.12.483.B01
Rek nr: 1028 06 977
IBAN: NL26 RABO 0102 8069 77
BIC (SWIFT): RABONL2U

Op zoek naar partners

BusinBedrijf.nl is volop in beweging en op zoek naar garages/dealers in Nederland en België waar klanten hun bestellingen kunnen laten afleveren en monteren. Partner worden? Meldt u dan nu aan. Stuur een mail naar info@businbedrijf.nl. Er wordt dan ook een vermelding gemaakt op onze website. U kunt ons huidige partnernetwerk hier vinden.

Waarom BusinBedrijf.nl?

Wij streven ernaar vakmensen te ondersteunen in het vergroten van hun bedrijfssucces. Zo kan je bij ons terecht voor alle producten voor je bedrijfswagen. Deze producten zijn voorzien van uitstekende, kwalitatieve foto's en een duidelijke en overzichtelijke productomschrijving. Kortom: zo herken je de vakman.

Feedback geven