B-Line Bedrijfswageninrichting - Citroen Berlingo 2008-2018 - Koffer versie links
518,- excl. BTW 626,78 incl. BTW

B-Line Bedrijfswageninrichting - Citroen Berlingo 2008-2018 - Koffer versie links

 • C7.B.L3-Citroen-Berlingo
 • 518,- excl. BTW 626,78 incl. BTW

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  De eigenschappen van de B-Line

  • Efficiënte en duurzame oplossing voor jouw laadruimte!
  • Zelf te monteren bedrijfswageninrichting voor jouw Citroen Berlingo! Hoogwaardig staal, afgewerkt met een strakke poedercoating.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding.
  • Kostenvoordeel door zelfassemblage.
  • Uit voorraad leverbaar.
  • Vijf jaar garantie op deze inrichting.

  Richt je Citroen Berlingo efficiënt in met deze Van Solutions B-Line bedrijfswageninrichting

  Doel van de B-Line

  Creëer een professionele uitstraling door het installeren van de bedrijfswageninrichting. Met deze direct leverbare Van Solutions B-Line inrichting benut je de laadruimte optimaal. Berg jouw gereedschap eenvoudig op in deze inrichting met laden. Wil je liever koffers in jouw inrichting zodat je spijkers, schroeven en bitjes eenvoudig kan opbergen? Kies dan voor de kofferversie. Met de B-Line oplossing voor jouw Berlingo werk je tijdbesparend en kom je professioneel aan op de locatie! Kijk onderaan de pagina voor andere varianten.

  Scherpe prijs

  Doordat we de bedrijfswageninrichting verkopen als zelf-bouwpakket kunnen we deze voordeliger aanbieden aan je! Ben je dus handig én wil je kosten besparen? Dan is de B-Line voor jouw Berlingo een win-win situatie.

  Duurzame oplossing

  Deze innovatieve inrichting bestaat uit hoogwaardig staal, afgewerkt met een strakke poedercoating. Zo weet je zeker dat je spullen goed opgeborgen blijven en niet door de bus heenvliegen. Dit voorkomt bedrijfsongevallen en garandeert je veiligheid wanneer je te maken krijgt met een fikse aanrijding.

  Advies van de expert

  De kast is speciaal ontworpen voor jouw Citroen Berlingo. Zo kunnen we de scherpste prijs/kwaliteit verhouding bieden en omdat het een eigen product is kunnen we uit voorraad leveren.

  Voordelen

  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
  De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
  Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

  Technische specificaties

  Model: Linkerzijde
  Brand: B-Line
  Systeem: ***
  Installatie: Zelf-bouwpakket
  Diepte: 360 mm
  Hoogte: 980 mm
  Gewicht: 40,4 kg
  Breedte: 1014 mm (2x 507 mm)
  Terug naar boven