Sortimo Globelyst 4 - Opel Combo 2018+ - Uitgebreid links
1538,- excl. BTW 1860,98 incl. BTW

Sortimo Globelyst 4 - Opel Combo 2018+ - Uitgebreid links

  • C7.S.002-opel-combo
  • 1538,- excl. BTW 1860,98 incl. BTW

    test

    Levertijd maximaal 16 werkdagen

    • Gratis levering
    • 100 dagen bedenktijd
    • Klanttevredenheid 4.5 / 5
    • 180 jaar branche ervaring

    Beschrijving

    De eigenschappen van de Sortimo bedrijfswageninrichting

    • Zeer licht qua gewicht, duurzaam en sterk
    • TÜV gecertificeerd
    • Geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem (ProSafe)
    • Kofferklep inbegrepen
    • Uitneembare T-BOXX (4x)
    • Uitneembare grote laden (3x) en bovenschap met tussenschotten
    • Compleet voor geassembleerd en incl. montageset

    Let op! De afbeelding van deze Sortimo-uitvoering is uitgegaan van de L1 H1 maatvoering met enkele schuifdeur. Uiteraard is de bus inrichting toepasbaar op langere en/of hogere modellen.

    Is deze uitvoering niet wat je zoekt en zou je graag maatwerk willen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op 0416-567 050 en info@businbedrijf.nl .

    Gebruik je Opel Combo laadruimte optimaal met deze Sortimo bus inrichting

    Doel van Sortimo bus inrichting

    Breng ordening, structuur en veiligheid aan in jouw Opel Combo met deze Sortimo inrichting. Met het goed doordachte design van de Sortimo inrichting werk je doelgerichter en efficiënter. Dit heeft direct effect op de productiviteit van je dagelijkse werkzaamheden.

    Efficiëntie op het hoogste niveau

    De winst die behaald wordt met het vereenvoudigen van de werkprocessen betaalt zich snel uit. Het zoeken naar gereedschap in jouw Combo is verleden tijd. Ook zorgt de kwaliteit van de Sortimo bedrijfswageninrichting ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je bus inrichting. Jouw taken op een gemiddelde werkdag worden met deze bus inrichting professioneel, veilig en ergonomisch vormgegeven. De koffers zijn makkelijk in te delen voor klein materiaal en kan in een handomdraai meegenomen worden naar de werklocatie.

    Duurzame oplossing

    Door een combinatie van aluminium en staal is er een optimale balans tussen lichtgewicht en kwaliteit. Het stabiele systeem zorgt ervoor dat je spullen goed opgeborgen blijven in je Opel Combo. Naast gebruiksgemak voorkomt het ook bedrijfsongevallen doordat je alles goed op kan bergen en garandeert het je veiligheid wanneer je te maken krijgt met een aanrijding (tevens TÜV gecertificeerd). Door het gebruik van enkel A-kwaliteit onderdelen van Duitse makelij heeft de bus inrichting een lang verwachte levensduur. De inrichting kan dus makkelijk in jouw volgende bedrijfswagen gebruikt worden!

    Montage

    Sortimo is een gevestigde naam in het bedrijfsleven. Het biedt de hoogste kwaliteit en is een doorontwikkeld product waarbij overal over nagedacht is. Zo ook bij de montage van de bedrijfswageninrichting voor in jouw Combo. Je krijgt alles volledig geassembleerd toegeleverd inclusief montagemateriaal. Alles wordt uitgelegd in de meegeleverde handleiding zodat je snel gebruik kunt maken van de Sortimo bedrijfswageninrichting.

    Sortimo’s unieke eigenschappen

    • De T-BOXX is voorzien van een handig kliksysteem wat (veilig) transport mogelijk maakt. Door het raster van inzetbakjes kunnen deze afzonderlijk gerangschikt en verwijderd worden wanneer nodig. De T-BOXX zorgt voor het efficiënt opbergen en sorteren van bijvoorbeeld kleine onderdelen, boutjes en moertjes.
    • Het ProSafe geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem maakt ladingbeveiliging eenvoudig en comfortabel in jouw Opel Combo. In combinatie met de ProSafe-spanbanden is het vastzetten van je lading zeer gemakkelijk aan de verticale staanders.
    • De schappen en de grote, diepe laden zijn voorzien van tussenschotten zodat jij jouw ideale indeling kan creëren.

    Voordelen

    Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
    Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
    De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
    Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

    Technische specificaties

    Brand: Sortimo
    Montage set: Inbegrepen
    Model: Linkerzijde
    Installatie: Voor geassembleerd
    Diepte: 381 mm
    Breedte: 1246 mm
    Hoogte: 1001 mm
    Materiaal: Aluminium en staal
    Gewicht: 50,7 kg

    Montagehandleiding - Hoe te monteren?

    Terug naar boven