Meroni UFO 3 Comfort - Beveiligingsslot
vanaf 180,- excl. BTW 217,80 incl. BTW

Meroni UFO 3 Comfort - Beveiligingsslot

 • C11.3.01
 • Kies aantal sloten:

  Kies je kleur:

  vanaf 180,- excl. BTW 217,80 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Over de Meroni UFO 3 Comfort

  • Hoogste graad in beveiliging
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Inclusief 3 sleutels (2 bij een enkel slot)
  • Te gebruiken als Slamlock (zelfsluitend bij sluiten) 
  • Slotcertificeringen: SS102:2019 – GOLD en EN12320:2012
  • Montagehandleidingen onderaan productpagina

  De beste slotkeuze bij intensief gebruik

  Beschrijving Meroni UFO 3 Comfort

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk jouw bus voor je is. Naast een goed werkende, goed ingerichte bus en goed materiaal is ook de beveiliging van jouw bus en deze materialen noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er alleen al in Nederland in duizenden bedrijfswagens ingebroken. Om dit bij jouw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste beveiligingssloten om jouw bus te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  Het Meroni UFO 3 Comfort beveiligingsslot is een onderdeel van de categorie beveiliging. Door middel van deze sloten beveilig je zowel de achter- en/of schuifdeuren van jouw bus. Het beveiligingsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest en het bestand is tegen boren. Doordat het geen openingen heeft waar gereedschap tussen gestoken kan worden, is het optimaal beveiligd tegen inbraak. Elk deurslot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst. Zodra de deur sluit, is het slot van jouw bus direct goed afgesloten en beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de Meroni UFO is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook ideaal als preventief anti inbraak middel.
  Extra sleutels bijbestellen tijdens de bestelling en achteraf is mogelijk.

  Slamlock

  De UFO 3 Comfort beveiligingssloten zijn te gebruiken door middel van het Slamlock principe. Dit houdt in dat de sloten direct sluiten wanneer de deuren van de bus dichtvallen. Voor het sluiten van de deursloten is dus geen sleutel nodig. Deze variant biedt jou de mogelijkheid om jouw bus ten alle tijden te beveiligen tegen inbraak en diefstal. De Slamlock wordt vooral gebruikt door de pakketdiensten. Hierbij is het altijd van belang om de bus op slot te hebben. Dit in verband met het in meerdere malen per dag openen van de laadruimte. Het voornaamste doel van de Slamlock beveiligingssloten is het ten alle tijden beveiligen van de lading in de bus.

  Kwaliteit

  Zoals alle andere Meroni sloten is ook het UFO 3 Comfort beveiligingsslot geschikt voor ieder type bedrijfswagen. De 15-pins cilinder beveiliging in combinatie met de high-resistant omkeerbare platte alpaca sleutel, maakt het bijna onmogelijk om het slot te kraken. Door de eenvoudige montage handleiding is het monteren vereenvoudigd voor je.
  Het slot heeft een SS102:2019 – GOLD en EN12320:2012 certificering. Dit maakt dat dit slot onder de hoogste beveiligingsgraad valt.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Materiaal: RVS
  Accessoires inbegrepen: Ja
  Montage set: Ja
  Kleur: Zwart of wit
  Type slot: Slamlock
  Terug naar boven