Wandbetimmering latten bovenzijde Citroen Nemo 2008-2017 | Enkele schuifdeur
87,- excl. BTW 174,- excl. BTW (50% Korting)
Wandbetimmering latten bovenzijde Citroen Nemo 2008-2017 | Enkele schuifdeur

Wandbetimmering latten bovenzijde Citroen Nemo 2008-2017 | Enkele schuifdeur

 • ZB0165-citroen-nemo
 • Uitvoering:

  Montage:

  87,- excl. BTW 174,- excl. BTW (50% Korting)

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Let op: OP = OP, dit artikel gaat uit voorraad en is daarom eenmalig met korting verkrijgbaar.

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De lat om lat wandbetimmering bestaat uit sterk vurenhout. Het vurenhout heeft een dikte van 19 mm, een hoogte van 93 mm en de lengte is op maat gemaakt voor jouw Citroen Nemo. Het vurenhout is licht, sterk, elastisch, bijzonder duurzaam en wordt gemonteerd met 4 cm opening waardoor je de mogelijkheid heeft om gereedschap en materiaal snel vast te zetten. De wandbetimmering kan geleverd worden als zelfbouwpakket of reeds geïnstalleerd op de aluminium profielen. De wandbetimmering wordt geleverd als set met linker- en rechterwandpanelen.

  In combinatie met spanbanden

  Voor het snel en eenvoudig vastzetten van uw kostbaar gereedschap en materiaal kan je gebruik maken van spanbanden. Onze spanband is geproduceerd van hoogwaardig, oranje polyester en heeft een breedte van 25 mm. De spanband is voorzien van twee aluminium haken met een breeksterkte van 1.000 kg. De spanband heeft een sjorcapaciteit van 250 daN en heeft een breeksterkte van 1.200 kg.

  Extra bescherming met schuifdeurpanelen

  De lat om lat wandbetimmering beschermt jouw zijwanden maar niet de schuifdeur(en). Je kan jouw Citroen Nemo verder beschermen met onze schuifdeurpanelen. De schuifdeurpanelen bestaan uit 100 % FSC gecertificeerd berkenhout met een dikte van 5,5 mm. Het berkenhout is vochtbestendig door de watervaste verlijming, hierdoor zijn de panelen afwasbaar en bestendig tegen vetten en oliën. De achterdeurpanelen zijn op maat gemaakt voor jouw Citroen Nemo en bestaan uit meerdere lagen waardoor een optimale sterkte en flexibiliteit gecreëerd wordt. Door deze combinatie zijn de achterdeurpanelen uiterst duurzaam.

  Binnen 60 minuten geïnstalleerd

  De wandbetimmering krijg je reeds geïnstalleerd of als zelfbouwpakket thuis geleverd. Met behulp van voorgeboorde montagepunten kun je de wandbetimmering snel en eenvoudig monteren. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.


  Terug naar boven