RVS Imperiaal Ford Transit L4H3 2013+
940,- excl. BTW 1137.4 incl. BTW
Inhoud: 1

RVS Imperiaal Ford Transit L4H3 2013+

 • RVSIMP3DSD21ASD-ford-transit
 • 940,- excl. BTW 1137.4 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 11 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Sterk RVS imperiaal voor je Ford Transit
  • De geborstelde RVS look zorgt voor een mooie styling van je bus
  • Wordt geassembleerd geleverd
  • Gratis ladderrol & windruiswikkel
  • Gratis verzenden

  RVS imperiaal Ford Transit

  Met het RVS imperiaal voor de Ford Transit kun je je ladder eenvoudig op het dak transporteren. Als professional is het belangrijk dat je je spullen efficiënt opbergt in of op je bus. Dat laat ook een professionele indruk achter bij je klant. Om je ladder op te bergen kun je dakdragers of een imperiaal gebruiken. Het RVS imperiaal voor de Ford Transit is naast functioneel ook nog een mooie styling voor je Ford Transit. 

  Gemakkelijk lading vastzetten

  Met het RVS imperiaal voor de Ford Transit kun je je ladder eenvoudig op het dak transporteren. Door je ladder op dak te leggen, creëer je meer ruimte in je laadruimte. Ook hoef je niet meer te stoeien met het opbergen van je ladder in de laadruimte, je legt hem gemakkelijk vast op het RVS imperiaal van je Ford Transit. 

  Stijlvol & functioneel

  Ons RVS imperiaal voor de Ford Transit is gemaakt van geborsteld RVS. Het imperiaal is zo ontworpen dat het klaar is voor zware klussen, maar toch licht is van gewicht. Door de open zijkanten benut je het imperiaal volledig en door de het ronde buismateriaal kun je makkelijk je lading vastsjorren. Een ladder kun je ook vastzetten met onze set ladderklemmen. Met behulp van de ladderrol (inbegrepen) leg je gemakkelijk de ladder op het imperiaal en haal je hem er ook weer snel van af. Naast de ladderrol is ons RVS imperiaal voor de Ford Transit ook voorzien van een windruiswikkel om het geluid tijdens het rijden te reduceren, zodat het in de cabine aangenaam stil is. Naast functioneel, is het RVS imperiaal door de geborstelde RVS look ook nog een mooie styling voor je Ford Transit. Je kunt ervoor kiezen om je flitsende vertoning af te maken met onze sidebars.

  Voordelen

  Montage op bestaande bevestigingspunten op het dak. Snel gemonteerd! Montage op bestaande bevestigingspunten op het dak. Snel gemonteerd!
  Van dit imperiaal heb je jarenlang plezier! Van dit imperiaal heb je jarenlang plezier!
  Aerodynamisch design waardoor je geen last hebt van windruis Aerodynamisch design waardoor je geen last hebt van windruis

  Technische specificaties

  Materiaal: RVS
  Hoogte: 230 mm
  Montage set: Montageset inbegrepen
  Montagetijd: 30-60 min
  Gewicht: 35 kg
  Diepte: 4110 mm
  Breedte: 1661 mm
  Montagehandleiding: Handleiding inbegrepen
  Kleur: Grijs/zwart
  Terug naar boven