Uitverkoop Laadvloer 9mm Renault Master L3
234 excl. BTW 283.14 incl. BTW 312,- excl. BTW (25% Korting)
Inhoud: 1

Uitverkoop Laadvloer 9mm Renault Master L3

 • U02001.N3V5X201-renault-master
 • Kies je aandrijving:

  Kies je ophanging:

  Kies je uitvoering:

  234 excl. BTW 283.14 incl. BTW 312,- excl. BTW (25% Korting)
  Inhoud: 1

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Let op alleen geschikt met:

  Enkele schuifdeur

  Achterwielaandrijving

  Enkellucht

   

  Dit artikel is in de uitverkoop in verband met een aantal kleine schades. Daarom is dit artikel nu eenmalig met korting verkrijgbaar.

   

   
   • Laadvloer van 9mm betonplex met antislip laag, donkerbruin
   • Digitaal ingemeten en CNC gefreesd, nauwkeurige pasvorm
   • Montagemateriaal en handleiding inbegrepen
   • Eenvoudig monteren met schroefmachine en inbussleutel 5

  Laadvloer 9mm Renault Master, voorkom schades en waardevermindering

  Gefeliciteerd met de aanschaf van je nieuwe (of bijna nieuwe) Renault Master! Of hij je nu elke dag trouw met je gereedschap naar de bouw brengt, je samen pakketten bezorgt of als je alleen af en toe iets vervoert voor je hobby, je wilt zo lang mogelijk met plezier gebruik maken van je nieuwe bus.

  Door de stalen gladde ondergrond van een Master L3 zonder laadvloer schuift gereedschap en ander materiaal de hele dag door je bus. Een bodem vol krassen en deuken, met bijbehorende roestvorming, zorgt ervoor dat de laadruimte er snel niet meer nieuw en fris uitziet. Bijkomend probleem is dat de (inruil)waarde van je Master sterk vermindert, en het geeft een onprofessionele uitstraling aan je bedrijfswagen.

  De bescherming begint bij een laadvloer 9mm. Kies voor een combinatie met wandbetimmering en panelen voor de schuifdeur en achterdeuren zodat je bus compleet beschermd en afgewerkt is.

  Hoogwaardig materiaal, nauwkeurige pasvorm

  Onze 9mm laadvloeren worden digitaal ingemeten, waarna ze CNC (computergestuurd) gefreesd worden. Dit zorgt een constante kwaliteit in pasvorm. Door de toegevoegde antislip-laag kun je ook bij slechte weersomstandigheden veilig de laadruimte van je bus in- en uitstappen zonder uit te glijden.

  Montage van de 9mm laadvloer, snel en eenvoudig

  Nadat je nieuwe laadvloer bezorgd is, heb je hem zo in je bus gelegd en vastgezet. Ons advies is om dit met zijn tweeën te doen, omdat het grootste deel van onze 9mm laadvloeren in één deel geleverd wordt.

  De laadvloer voor de Renault Master L3 is voorbereid met openingen op de juiste punten. Hierdoor blijven de sjorogen in de laadvloer behouden, zodat je jouw lading gemakkelijk kunt blijven vastzetten. Met het meegeleverde montagemateriaal is de laadvloer 9mm binnen ca. 30 minuten gemonteerd in jouw Master.

  We hebben alle stappen overzichtelijk gemaakt in een meegeleverde handleiding, je vindt 'm ook onderaan deze pagina.

  Voordelen

  Zorgt voor een vlakke en solide basis van jouw bedrijfswagen waar je op kunt bouwen Zorgt voor een vlakke en solide basis van jouw bedrijfswagen waar je op kunt bouwen
  De laadvloer is afgewerkt met een antislip laag om uitglijden te voorkomen De laadvloer is afgewerkt met een antislip laag om uitglijden te voorkomen
  Snelle en eenvoudige montage door meegeleverd montagemateriaal en voorgeboorde gaten. Alleen een schroefmachine nodig. Snelle en eenvoudige montage door meegeleverd montagemateriaal en voorgeboorde gaten. Alleen een schroefmachine nodig.
  Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken Beschermt jouw laadruimte tegen krassen en deuken

  Technische specificaties

  Montagetijd: 30 minuten
  Dikte: 9mm zonder aluminium strips

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven