Sortimo SR5 | Toyota ProAce City 2019+ L2 | Basis rechts
611,- excl. BTW 739,31 incl. BTW

Sortimo SR5 | Toyota ProAce City 2019+ L2 | Basis rechts

 • C7.EX.022-toyota-proace-city
 • 611,- excl. BTW 739,31 incl. BTW

  test

  Levertijd maximaal 55 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  De eigenschappen van de Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

  • Breng eenvoudig structuur, veiligheid en ordening aan in jouw Toyota ProAce City
  • TÜV gecertificeerd
  • Maximaal gebruik van de laadruimte door de slimme opbouw
  • Meer ruimte op de laadvloer door de compacte zijprofielen
  • Compleet voor geassembleerd | Inclusief montageset

  Let op! Qua maatvoering wordt er uitgegaan van de enkele schuifdeur variant. Uiteraard is de kast-inrichting toepasbaar op langere en/of hogere modellen.

  Is deze kast-inrichting niet wat je zoekt en zou je graag maatwerk willen? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefonisch op 0416-567 050 en via e-mail info@businbedrijf.nl.

  Gebruik de laadruimte van de Toyota ProAce City optimaal met deze Sortimo SR5 bus inrichting

  Doel van de Sortimo SR5 bus inrichting

  Wij vinden het belangrijk dat iedere vakman of dienstverlener de laadruimte zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Met de SR5 bedrijfswageninrichting van Sortimo verspil je geen ruimte doordat de beschikbare ruimte in jouw Toyota ProAce City perfect wordt benut.

  Met deze bedrijfswageninrichting wordt er een mogelijkheid gecreëerd om de vaak ongebruikte ruimte onder het van dak van de laadruimte maximaal te benutten, dit is mogelijk doordat er gebruik gemaakt wordt van diepere legborden. Daarnaast kunnen de contouren van de bedrijfswagen en de ruimte rondom de wielkasten worden gevolgd, waardoor nuttige laadruimte niet verloren zal gaan. De legborden kunnen in verschillende dieptes aan de zijprofielen worden gemonteerd, wat zorgt voor een flexibele indeling van de legborden. Naast de flexibele indeling wordt er gebruik gemaakt van compacte zijprofielen, wat zorgt voor meer ruimte, voornamelijk op de laadvloer.

  Efficiëntie op het hoogste niveau

  Breng structuur, ordening en veiligheid aan in jouw Toyota ProAce City met deze Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting. Door middel van allerlei hulpmiddelen zoals koffers en legborden met ondervedelingsmogelijkheden kan al het werkmateriaal veilig en netjes opgeborgen worden, wat leidt tot orde in de laadruimte van jouw Toyota ProAce City. Met het goed doordachte design van de Sortimo bedrijfswageninrichting werk je efficiënter en doelgerichter, dit heeft direct effect op de productiviteit van je dagelijkse werkzaamheden.

  De winst die behaald wordt met het vereenvoudigen van de werkprocessen betaalt zich snel uit. Het zoeken naar gereedschap in jouw Toyota ProAce City is verleden tijd. Ook zorgt de kwaliteit van de Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je bus inrichting. Jouw taken op een gemiddelde werkdag worden met deze bus inrichting professioneel, veilig en ergonomisch vormgegeven.

  Montage van de Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

  Sortimo is een gevestigde naam in het bedrijfsleven. Het biedt de hoogste kwaliteit en is een doorontwikkeld product waarbij overal over nagedacht is. Zo ook bij de montage van de bedrijfswageninrichting van in jouw Toyota ProAce City. Je krijgt alles volledig geassembleerd toegeleverd inclusief montagemateriaal.

  Voordelen

  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
  De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
  Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

  Technische specificaties

  Gewicht: 21 kg
  Montagezijde: Rechterzijde
  Hoogte: 1020 mm
  Materiaal: Aluminium, staal en kunststof
  Breedte: 1018 mm

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven