Zwaaibalk LED - 137cm
820,- excl. BTW 992,20 incl. BTW
Inhoud: 1

Zwaaibalk LED - 137cm

 • CNRTLW3
 • 820,- excl. BTW 992,20 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 4 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  LED zwaaibalk bedrijfswagen


  Eigenschappen

  Type lamp LED
  Aantal lampen 36
  Kleur lamp Amber
  Lengte 137 cm
  Hoogte 5,9 cm
  Breedte 33 cm
  Garantie 5 jaar
  Voltage 12 - 24 V
  Rotatie 360 graden
  Flitspatronen 8
  Certificering ECE R10
  Lens kleur Helder
  SAE SAE J845 klasse 2


  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De high performance zwaaibalk van 137 centimeter bestaat uit kwalitatief hoogwaardig helder kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De zwaaibalk heeft een aerodynamisch design en is 5,9 cm hoog waardoor de luchtweerstand minimaal is. De lichtbalk is modulair opgebouwd en uit te breiden met verschillende toebehoren. De zwaaibalk is uitgerust met 36 LEDS en heeft een optimale lichtopbrengst door het gebruik van fresnel lenzen. De zwaaibalk heeft acht flitspatronen en een dim-nacht functie. De zwaaibalk is zo opgebouwd daar er 360 graden verlicht kan worden door middel van amberkleurige lampen. De lichtbalk heeft een laag stroomverbruik en is eenvoudig aan te sluiten met vier kabels op het 12 of 24 volt circuit.

  Optimale veiligheid

  De lichtbalk heeft een ECE-R10 certificaat wat aangeeft dat het product storingsbestendig is en geen storingsemissies uitzendt. De lichtbalk heeft ook een ECE-R65 certificaat wat aangeeft dat het product bestaat uit een amberkleurig lichtsignaal en kan waargenomen worden vanaf 1,5 meter boven het wegdek en op een afstand van 20 meter rondom het hele voertuig. Het derde certificaat is het SAE J845 klasse 2 certificaat wat aangeeft dat het product gebruikt mag worden door gemachtigde nood-, service- en onderhoudsdiensten.

  Niet 1 maar 5 jaar garantie

  Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder deze high performance zwaaibalk. Omwille van de kwaliteit van dit product en de behaalde certificaten geven wij niet één maar vijf jaar garantie!

  Terug naar boven