Aluminium oprijplaat Peugeot Bipper
vanaf 1333 excl. BTW 1612.93 incl. BTW

Aluminium oprijplaat Peugeot Bipper

  • 10013.C3N-peugeot-bipper
  • Met rotatiekit:

    vanaf 1333 excl. BTW 1612.93 incl. BTW

    test

    • Gratis levering
    • 100 dagen bedenktijd
    • Klanttevredenheid 4.5 / 5
    • 180 jaar branche ervaring

    Beschrijving

    Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

    De aluminium oprijplaat is geproduceerd van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en standaard uitgevoerd met een antislipprofiel of geperforeerd met convex gaten. De oprijplaat met geperforeerd aluminium en convex gaten heeft hogere antislip prestaties waardoor je veiliger kan laden en lossen. Deze uitvoering is essentieel als je vaak in contact komt met water, regen of sneeuw omdat het zijn antislipkwaliteiten blijft behouden. De oprijplaat heeft een maximaal draagvermogen van 400 kg en wordt standaard geleverd met twee aanlegplaten en steunwielen waardoor de oprijplaat gemakkelijk te positioneren is. Door de slimme constructie, het gebruik van een gasveer en het laag eigen gewicht van minimum 48 kg en maximum 82 kg is de oprijplaat bijzonder makkelijk hanteerbaar.

    Doormiddel van de rotatiekit kan het platform naar buiten draaien om toegang tot de laadruimte te verschaffen. Deze aanlegplaat zorgt voor een vlakke aansluiting met de grond en vergemakkelijkt zo het in-en uitladen. De aluminium oprijplaat kan ook gebruikt worden als laadbrug tussen 2 voertuigen. Het uiteinde van de oprijplaat is voorzien van een beweegbare aanlegplaat. Met deze aluminium oprijplaat werk je veiliger en sneller.

    Optimale veiligheid

    Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV certificaat zoals deze aluminium oprijplaat. Het product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en onderging meerdere tests met succes.

    Geïnstalleerd binnen 10 minuten

    De aluminium oprijplaat is snel te monteren en ook terug te demonteren als je deze wil overzetten naar een nieuw voertuig. De aluminium oprijplaten worden op maat gemaakt voor jouw Peugeot Bipper en zijn verkrijgbaar in de lengte 150 tot 325 cm en in de breedte 40 tot 105 cm. De aluminium oprijplaat krijg je thuis geleverd. Wij leggen alles stap voor stap uit hoe je deze moet bevestigen in het meegeleverde instructieboekje.

    Eigenschappen
    Lengte x breedte 1750mm x 700mm
    Maximum belasting 400 kg
    Opklapbaar Ja
    Tüv gecertificeerd Ja
    Dek Aluminium Anti-Slip
    (Aluminium gaas kan ook)


    Technische specificaties

    Kleur: Wit met blauwe accenten
    Gewicht: 48 - 82 kg
    Antislip: Antisliplaag of convex gaten
    Materiaal: Geanodiseerd aluminium
    Maximaal draagvolume: 400 kg
    Terug naar boven