Transparante T-BOXX 321 inclusief 16 inzetbakjes
55,- excl. BTW 66,55 incl. BTW
Inhoud: 1
Transparante T-BOXX 321 inclusief 16 inzetbakjes

Transparante T-BOXX 321 inclusief 16 inzetbakjes

 • SBXEN2
 • 55,- excl. BTW 66,55 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 16 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De T-BOXX G zorgt voor een overzicht gedurende je werkdag. Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX zowel, licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruikt is de T-BOXX een dankbaar hulpmiddel want dankzij de rubberen handgreep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kun je zonder problemen bij je materialen. Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat heb je overzicht over alle onderdelen. De T-BOXX heeft een maximale laadcapaciteit van 10,4 kg en weegt 2,48 kg. De T-BOXX is extreem licht, duurzaam en handig in gebruik.

  Verhoogde efficiëntie

  De T-BOXX G komt met 16 inzetbakjes in verschillende maten. De T-BOXX G is flexibel in te richten door afzonderlijke inzetbakjes te verplaatsen, verwijderen of bij te kopen. Je hebt altijd een goed overzicht over de voorraad en de kleine onderdelen waardoor je eenvoudig voorraadtekorten kan identificeren en aanvullen. De T-BOXX G verhoogt je efficiëntie en bespaart je tijd. Alleen maar voordelen!

  Moeiteloos verplaatsen

  Heb je meerdere T-BOXX G koffers of andere omvangrijke vracht die je moeiteloos wil verplaatsen? Dat kan met de inklapbare T-BOXX trolley. De trolley is geproduceerd van aluminium en daardoor zeer stabiel, licht, duurzaam en gemakkelijk te vervoeren. De trolley is ontworpen voor het vervoer van T-BOXX koffers en omvangrijke vracht die door middel van de geïntegreerde riem met snelsluiting in no-time, veilig kunnen worden bevestigd. De aluminium trolley is inklapbaar en kan ruimtebesparend in het voertuig worden opgeborgen. In slechts een paar handelingen is het vervoerssysteem klaar voor gebruik. De trolley verplaatst zich door middel van twee grote, robuuste rubber wielen. De trolley is belastbaar tot 150 kg en heeft een inklapbaar en uitschuifbaar handvat.

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs/transparant/blauw
  Breedte: 440 mm
  Hoogte: 80 mm
  Lengte: 350 mm
  Gewicht: 2,48 kg
  Materiaal: Polypropeen, polycarbonaat en polystyreen
  Maximaal draagvolume: 10,40 kg
  Terug naar boven