MERONI UFO beveiligingsslot
vanaf 115,- excl. BTW 139,15 incl. BTW

MERONI UFO beveiligingsslot

 • 04003
 • Kies je aantal sloten:

  vanaf 115,- excl. BTW 139,15 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  • Meroni UFO beveiligingsslot (1, 2 of 3 stuks)
  • 2 jaar fabrieksgarantie op de beveiligingssloten
  • Inclusief 3 sleutels (2 bij een enkel slot)
  • Snelle en eenvoudige montage dankzij meegeleverde montage materiaal (30- 60 minuten)
  • Gegarandeerd & gecertificeerd door TUV / CNPP 
  • Snelle en gratis levering op locatie 
  • Geschikt voor elk merk en model bedrijfswagen

   

  Meroni UFO Beveiligingsslot

  Bij BusinBedrijf begrijpen wij hoe belangrijk jouw bus voor je is. Naast een goed werkende en goed ingerichte bus, is ook de beveiliging van jouw bus noodzakelijk. Op jaarbasis wordt er in duizenden bedrijfswagen ingebroken. Om dit bij jouw bus te voorkomen, hebben wij ons assortiment ingericht met de beste beveiligingssloten om jouw bus optimaal te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

  Beveiliging

  Geef inbrekers geen kans met de deursloten van slotenfabrikant MERONI. De Meroni UFO heeft de hoogste beveiligingsgraad en is gegarandeerd en gecertificeerd door CNPP en Sold secure. Het beveiligingsslot van Meroni is gemaakt van HRC 52:54 staal waardoor het niet roest. Elk slot bestaat uit twee montageplaatjes die op de bus worden geplaatst, en een afneembare bol. Zodra de bol op de deur zit is jouw bus direct goed afgesloten en beveiligd tegen inbraak. Naast het feit dat de MERONI UFO is gemaakt van massief anti-inbraak materiaal, werkt het door de zichtbare bollen ook als preventiemiddel.

  Deadlock

  De MERONI UFO beveiligingssloten zijn te gebruiken door middel van het Deadlock principe. Dit houdt in dat de sloten alleen sluiten door gebruik te maken van de sleutel.  De sloten beschikken over een losse bol die eenvoudig los is te maken met een sleutel. Deze variant biedt jou de mogelijkheid om het slot zelf te sluiten met de bijbehorende sleutel. Deze variant wordt vooral gebruikt door de werkbussen in de bouw-, installatie- en monteursbedrijven. Hierbij is het vaak niet van belang om de bus continue op slot te hebben. Dit in verband met het in mindere maten openen en sluiten van de deuren. Het voornaamste doel van de deadlock beveiligingssloten is het beveiligen van de bus in de nacht of op mindere veilige plekken.

  Universeel

  Dit beveiligingsslot is geschikt voor ieder type bedrijfswagen en heeft maar liefst 250.000 verschillende sleutelcombinaties. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het slot te kraken. De Meroni UFO3 is zowel te monteren op de schuif- en achterdeuren van jouw bedrijfswagen. Door de eenvoudige montage handleiding, is een professional binnen 30 – 60 minuten klaar met het monteren van één MERONI beveiligingsslot.

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs
  Overig: Deadlock
  Materiaal: HRC 52:54 roestvrij staal

  Montagehandleiding - Hoe te monteren?

  Terug naar boven