Achteropstap kunststof (max. draaihoek)
vanaf 333,- excl. BTW 402,93 incl. BTW

Achteropstap kunststof (max. draaihoek)

 • 05002.1
 • Kies je kleur:

  Parkeersensoren:

  vanaf 333,- excl. BTW 402,93 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De universele achter opstap is geproduceerd van hoogwaardig kunststof composiet dat aangebracht is op een stevig stalen frame. De volledige breedte van de opstap is voorzien van een antislipvlak voor optimale grip in alle weersomstandigheden. De opstap is voorzien van een toonaangevende en unieke dubbele coating met elektrostatisch lak en polyester zwart poeder. De achter opstap is leverbaar in de kleuren geel en zwart, met of zonder parkeersensoren. De achter opstap loopt over de volle breedte van het voertuig waarbij het middelste gedeelte verwijderd kan worden voor het koppelen van een aanhanger. Door het verwijderen van dit deel ontstaat er een vrije draaihoek van 110 graden voor jouw aanhanger. De achter opstap is voorzien van één of twee elektrische bevestigingspunten.

  Ergonomisch in gebruik + gecertificeerd

  Een achter opstap is essentieel voor iedereen die vaak in de laadruimte moet zijn. Hierdoor kan je op ergonomische wijze gemakkelijk laden en lossen en indien nodig de dakdragers bereiken. Deze opstap is TÜV gecertificeerd. Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV en CNPP certificaat. Het product voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere tests.

  Eenvoudig te monteren

  Je krijgt de achter opstap in één pakket thuis geleverd. De achter opstap is eenvoudig te monteren op de bestaande trekhaak. De trekhaak van jouw voertuig moet beschikken over minstens twee bevestigingspunten voor veilig gebruik. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Antislip: Ja
  Gewicht: 15 kg
  Materiaal: Kunststof composiet en stalen frame
  Maximaal draagvolume: 136 kg
  Kleur: Geel/zwart
  Terug naar boven