LED werklamp breed 1440L, zwarte behuizing
47,- excl. BTW 56,87 incl. BTW
LED werklamp breed 1440L, zwarte behuizing

LED werklamp breed 1440L, zwarte behuizing

 • LED-WRKL3
 • Kies je kleur:

  47,- excl. BTW 56,87 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De high performance LED werklamp bestaat uit kwalitatief hoogwaardig zwart of wit kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De werklamp is compact, robuust en heeft een lengte van 15,20 centimeter. De werklamp is uitgerust met 6 witte LEDS van 3 watt en heeft een totale lichtopbrengst van 1.440 lumen. De werklamp heeft een laag stroomverbruik, een maximum vermogen van 18 watt en is eenvoudig aan te sluiten op het 9-32 volt circuit. De LED werklamp heeft een IP67 certificaat en is dus bestand tegen waterindringing door onderdompeling en volledig beschermt tegen stof.

  In combinatie met interieurverlichting

  De interieur laadruimteverlichting bestaat uit kwalitatief hoogwaardig wit kunststof en is minimalistisch afgewerkt. De laadruimteverlichting is voorzien van 16 witte LEDS met elk een vermogen van 0,50 watt. De laadruimteverlichting beschikt in totaal over 8 watt vermogen en heeft een lichtopbrengst van 270 lumen. De verlichting kan aangesloten worden via de twee meter lange montagekabel op het centrale verlichting circuit van 12-24 volt in jouw voertuig. Door gebruik te maken van een matte fresnellens verkrijgt de LED lamp een hoge lichtopbrengst en egale lichtverdeling. Voor een optimale zichtbaarheid in de laadruimte raden wij aan minstens twee verlichtingselementen, één links en één rechts, te installeren.

  Eenvoudig te installeren

  De LED werklamp is snel en eenvoudig te installeren op het 9-32 volt circuit van uw voertuig. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Technische specificaties

  Diepte: 79 mm
  Hoogte: 76 mm
  Lengte: 152 mm
  Terug naar boven