Opbergkoker Rhino
295,- excl. BTW 356,95 incl. BTW

Opbergkoker Rhino

 • 01021
 • Lengte:

  295,- excl. BTW 356,95 incl. BTW

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, praktisch in gebruik

  De opbergkoker is geproduceerd van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met een poedercoating. De neuskegels zijn aerodynamisch ontworpen van kunststof met een versterkt stalen schot voor extra stevigheid en veiligheid. De neuskegels zijn afsluitbaar aan beide uiteinden door middel van een slot. De opbergkoker is universeel toepasbaar op dakdragers en imperialen met een profielmaat van 20 tot 60 mm en een hoogte van 20 tot 50 mm. Door het plaatsen van één of meerdere opbergkokers vergroot je de capaciteit van jouw laadruimte en berg je lang materiaal veilig op. Je kan maximaal 50 buizen met een diameter van 15 mm opbergen met een maximaal laadvermogen van 50 kg.

  Veiligheid, onze prioriteit

  Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV GS certificaat zoals deze opbergkoker. Het product voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere test waaronder de 20g crashtest volgens de ECE R17 norm.

  In combinatie met dakdragers of imperialen

  De opbergkoker is universeel toepasbaar op vrijwel alle dakdragers maar past perfect op één van onze aluminium dakdragers, ALU-TOP imperialen, roestvrijstalen imperialen en ULTI-RACK aluminium imperialen.

  Binnen 30 minuten geïnstalleerd

   

  Je krijgt de opbergkoker in één pakket thuis geleverd inclusief montagemateriaal. De opbergkoker is eenvoudig te monteren op het imperiaal of de dakdrager van jouw voertuig. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Terug naar boven