Tiller hefmobiel - 75 kg capaciteit
3871,- excl. BTW 4683,91 incl. BTW
Inhoud: 1
Tiller hefmobiel - 75 kg capaciteit

Tiller hefmobiel - 75 kg capaciteit

 • 10008
 • 3871,- excl. BTW 4683,91 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 6 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch in gebruik

  De hefmobiel heeft een klassiek stalen frame met stijlvolle bedieningsknoppen en is ontworpen met gezond verstand. Met de hefmobiel kan je veilig objecten tillen en verplaatsen met één compact apparaat. De hefmobiel is wendbaar, makkelijk in balans te houden en eenvoudig te bedienen met twee knoppen. De hefmobiel heeft een maximale tilcapaciteit van 75 kg tot 1,1 meter hoogte en een eigen gewicht van 42 kg. De hefmobiel is uitgerust met een 9.000 mAh batterij waardoor je 300 keer kan tillen met een vol accu met een snelheid van 100 mm per seconde. De hefmobiel is binnen acht uur terug opgeladen met de meegeleverde 220 volt lader en heeft tijdens gebruik een geluidsniveau van ± 70 decibel. Voor het tillen van zware objecten heb je bijna geen spierkracht nodig, verloopt het proces sneller, heb je minder kans op letsels en houd je meer energie over voor de zaken die echt belangrijk zijn. De hefmobiel is licht en eenvoudig bestuurbaar met één ‘Drive’ knop en één ‘Lift’ knop en makkelijk in balans te houden. Met de elektrische tilfunctie kan je eenvoudig objecten 1,1 meter omhoog tillen. Het apparaat bestaat uit een aandrijfmotor, voetsteun, batterijpakket, contactslot, twee handgrepen met een lift en drive bediening, een bovenste handgreep en een aan/uit indicator.

  Glas, ruiten, deuren en wanden eenvoudig tillen

  Verhoog je productiviteit en veiligheid met het glas accessoire voor de Tiller-hefmobiel. De twee zuigers met een diameter van 21 cm worden bediend met een handpomp en kunnen vier keer 90 graden draaien. De hefmobiel krijgt door dit accessoire een specifieke toepassing voor het handelen van glas, ruiten, deuren en wanden. Het accessoire is snel en eenvoudig te installeren op de Tiller-hefmobiel 75 kg. Door de twee extra wielen is het mogelijk om de Tiller zijwaarts te bewegen voor ultieme precisie.

  *De eerste maal dienen de batterijen ononderbroken gedurende ± 24 uur te worden opgeladen. Hierna is de hefmobiel klaar voor gebruik. Na gebruik dient de hefmobiel weer op de lader te worden aangesloten. Als de batterijen vol zijn zal de lader overgaan tot druppelladen.

   Totale hoogte  155 cm
   Totale breedte  52 cm
   Gewicht  42 kg
   Diameter band  280 mm
   Breedte band  80 mm
   Diepte laadplateau   35 cm
   Breedte laadplateau  30 cm
   Hoogte laadplateau  50 cm

   Ingebouwd accupack  NiMh
   Spanning / Stroom  24 V / 9 A
   Volle accu  tot 300 keer tillen
   Lader  0,9 A (automatisch over op druppellading) 
   Oplaadtijd bij volledige ontlading  10 uur

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs/groen
  Breedte: 0,52 m
  Hoogte: 1,55 m
  Gewicht: 42 kg
  Materiaal: Staal met coating
  Maximaal draagvolume: 75 kg
  Terug naar boven