Tiller-hefmobiel - 160 kg capaciteit
5914,- excl. BTW 7155,94 incl. BTW
Inhoud: 1
Tiller-hefmobiel - 160 kg capaciteit

Tiller-hefmobiel - 160 kg capaciteit

 • 10010
 • 5914,- excl. BTW 7155,94 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 6 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, ergonomisch in gebruik

  De hefmobiel heeft een klassiek stalen frame met stijlvolle bedieningsknoppen en is ontworpen met gezond verstand. Met de hefmobiel kun je veilig objecten tillen en verplaatsen met één compact apparaat. De hefmobiel is wendbaar, makkelijk in balans te houden en eenvoudig te bedienen met twee knoppen. De hefmobiel heeft een maximale tilcapaciteit van 160 kg tot 0,6 meter hoogte en een eigen gewicht van 43 kg. De hefmobiel is uitgerust met een 9.000 maH batterij waardoor je 300 keer kan tillen met een vol accu met een snelheid van 40 mm per seconde. De hefmobiel is binnen acht uur terug opgeladen met de meegeleverde 220 volt lader en heeft tijdens gebruik een geluidsniveau van ± 70 decibel. Voor het tillen van zware objecten heb je bijna geen spierkracht nodig, verloopt het proces sneller, heb je minder kans op letsels en houd je meer energie over voor de zaken die echt belangrijk zijn. De hefmobiel is licht en eenvoudig bestuurbaar met één ‘Drive’ knop en één ‘Lift’ knop en makkelijk in balans te houden. Met de elektrische tilfunctie kan je eenvoudig objecten 0,6 meter omhoog tillen. Het apparaat bestaat uit een aandrijfmotor, voetsteun, batterijpakket, contactslot, twee handgrepen met een lift en drive bediening, een bovenste handgreep en een aan/uit indicator.

  De hefmobiel heeft een klassiek stalen frame met stijlvolle bedieningsknoppen en is ontworpen met gezond verstand. Met de hefmobiel kun je veilig objecten tillen en verplaatsen met één compact apparaat. De hefmobiel is wendbaar, makkelijk in balans te houden en eenvoudig te bedienen met twee knoppen. De hefmobiel heeft een maximale tilcapaciteit van 160 kilogram tot 0,60 meter hoogte en een eigen gewicht van 43 kilogram. De hefmobiel is uitgerust met een 9 000 maH batterij waardoor je 300 keer kan tillen met een vol accu met een snelheid van 40 millimeter per seconde. De hefmobiel is binnen acht uur terug opgeladen met de meegeleverde 220 volt lader en heeft tijdens gebruik een geluidsniveau van ± 70 decibel. Voor het tillen van zware objecten heb je bijna geen spierkracht nodig, verloopt het proces sneller, heeb je minder kans op letsels en houd je meer energie over voor de zaken die echt belangrijk zijn. De hefmobiel is licht en eenvoudig bestuurbaar met één ‘Drive’ knop en één ‘Lift’ knop en makkelijk in balans te houden. Met de elektrische tilfunctie kun je eenvoudig objecten 0,6 meter omhoog tillen. Het apparaat bestaat uit een aandrijfmotor, voetsteun, batterijpakket, contactslot, twee handgrepen met een lift en drive bediening, een bovenste handgreep en een aan/uit indicator.

  *De eerste maal dienen de batterijen ononderbroken gedurende ± 24 uur te worden opgeladen. Hierna is de hefmobiel klaar voor gebruik. Na gebruik dient de hefmobiel weer op de lader te worden aangesloten. Als de batterijen vol zijn zal de lader overgaan tot druppelladen.

   Totale hoogte 155 cm
   Totale breedte 52 cm
   Gewicht 44 kg
   Diameter band 280 mm
   Breedte band 80 mm
   Diepte laadplateau  35 cm
   Breedte laadplateau 30 cm
   Hoogte laadplateau 50 cm

   Ingebouwd accupack NiMh
   Spanning / Stroom 24 V / 9 A
   Volle accu tot 300 keer tillen
   Lader 0,9 A (automatisch over op druppellading) 
   Oplaadtijd bij volledige ontlading 10 uur

    

  Technische specificaties

  Kleur: Grijs/groen
  Breedte: 0,52 m
  Hoogte: 1,55 m
  Materiaal: Staal met coating
  Gewicht: 43 kg
  Maximaal draagvolume: 160 kg

  Afmetingen

  Test

  Test

  Terug naar boven