Schakelaar zwaailamp/flitser - Amber
9,- excl. BTW 10,89 incl. BTW
Inhoud: 1

Schakelaar zwaailamp/flitser - Amber

 • 15038
 • 9,- excl. BTW 10,89 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijs

  Deze universele aan/uit schakelaar is voorzien van een verlicht ‘zwaailamp’ symbool en is eenvoudig te installeren in jouw voertuig. De schakelaar is voorzien van een rode LED indicator en licht op wanneer deze is ingeschakeld. De schakelaar kan door de beperkte afmetingen op iedere gewenste plek geïnstalleerd en aangesloten worden op het 12 volt circuit van jouw voertuig.

  Schakelaar zonder symbool

  Wens je meerdere schakelaars te installeren zonder symbool? Neem dan één of meerdere universele schakelaars met een rode LED indicator.

  In combinatie met LED zwaailicht

  Het high performance LED zwaailicht met magnetische voet bestaat uit kwalitatief hoogwaardig amber kunststof en is minimalistisch afgewerkt. Het zwaailicht is compact, robuust en kan gebruikt worden in de zwaarste weersomstandigheden van -30 tot + 65 graden. Het magnetisch zwaailicht heeft een aerodynamisch design, kan gebruikt worden tot snelheden van 250 km per uur en is inclusief voet 109 mm hoog waardoor de luchtweerstand minimaal is. De zwaailamp is uitgerust met 10 LEDS, heeft een optimale lichtopbrengst, kan 360 graden roteren en is uitgerust met elf flitspatronen. De zwaailamp heeft een laag stroomverbruik, een maximum vermogen van 42 watt, eenvoudig aan te sluiten op het 12 of 24 volt circuit en perfect te combineren met deze zwaailampschakelaar.

  Met de LED-indicator zie je wanneer de verlichting is ingeschakeld. De schakelaar kan op iedere gewenste plek gemonteerd worden. Kabel is niet inbegrepen. Kenmerken Schakelaar zwaailamp/flitser - Amber: LED indicator: Brand wanneer ingeschakeld, Vermogen: max. 20A, Voltage: 9-14 vdc, Diameter: 20,2mm,

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Materiaal: Kunststof
  Kleur: Zwart
  Diameter: 20,2 mm
  Maximaal draagvolume: 20 A
  Terug naar boven