Handzeep
28,- excl. BTW 33,88 incl. BTW
Inhoud: 1
Handzeep

Handzeep

 • 16018
 • 28,- excl. BTW 33,88 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Speel op safe

  Deze extreem krachtige citrus geurende handreinigingsgel komt in bikken van 4,5 liter. De handzeep heeft extra reinigingskracht door de actieve citrus-ingrediënten en de micro silica scrubkorrels. De handzeep is dermatologisch getest, heeft een pH-waarde van 8-9 en is parfum- en siliconevrij. Deze handzeep is ideaal te gebruiken bij extreme vervuiling zoals teer, bitumen, hars en rubber. De handzeep is geschikt voor gebruik in garages, werkplaatsen en zware industrieën.

  Wist je dat..

  Wist je dat meer dan 20 procent van de virale infecties vermeden kan worden door je handen regelmatig te wassen? En wist je dat meer dan 30 procent van het vuil en bacteriën afgewreven wordt aan het papier of de handdoek? Hierdoor is het noodzakelijk om wegwerp papier te gebruiken na het wassen en geen handdoek. De handwas kit zorgt voor een hygiënischere werkomgeving en minder ziektedagen.

  Gebruiksinformatie

  Gelieve je handen voor het gebruik van de handzeep niet nat te maken. De handzeep in te wrijven tot deze volledig vermengd is met het vuil. Vervolgens goed afspoelen en drogen met wegwerp papier.

  Technische specificaties

  Breedte: 310 mm
  Diepte: 310 mm
  Hoogte: 255 mm
  Terug naar boven