Tussenwand zonder ruit Nissan NV400 H1
479,- excl. BTW 579,59 incl. BTW
Inhoud: 1

Tussenwand zonder ruit Nissan NV400 H1

 • TUSSENW322-nissan-nv400
 • 479,- excl. BTW 579,59 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 8 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De tussenwand is op maat gemaakt voor jouw Nissan NV400 H1 uit hoogwaardig polyester. De tussenwand is zo ontworpen dat de originele stoelpositie behouden blijft. De extra diepte in de tussenwand geeft je meer zitcomfort en de bekleding aan de cabinezijde zorgt voor extra geluidsreducering. Het product voldoet aan alle wettelijke eisen en verkrijgt hierdoor de CE-markering.

  Optimale bescherming en comfort voor jouw Nissan NV400 door het installeren van een tussenwand

  Door het installeren van een tussenwand verhoog je de veiligheid van jezelf en die van je bijrijder. De tussenwand is voorzien van geluidsisolerende bekleding aan de cabinezijde. Door jouw Nissan NV400 H1 uit te rusten met een tussenwand creëer je twee afzonderlijke compartimenten, hierdoor is de temperatuur in de cabine sneller en beter te regelen en voorkomt de tussenwand dat materiaal en gereedschap in de cabine terecht komt.

  Binnen 120 minuten geïnstalleerd

  De tussenwand krijg je in één stuk thuis geleverd. De tussenwand kan snel en eenvoudig bevestigt worden met de meegeleverde plaatschroeven. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

   

  Technische specificaties

  Model: Zonder ruit
  Overig: Certificering: ISO 27956-2009
  Terug naar boven