Ladesysteem Peugeot Bipper
843,- excl. BTW 1124,- excl. BTW (25% Korting)
Inhoud: 1

Ladesysteem Peugeot Bipper

 • 03016.C3N1-peugeot-bipper
 • 843,- excl. BTW 1124,- excl. BTW (25% Korting)
  Inhoud: 1

  test

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De ondervloermodule is vervaardigd uit een slimme mix van roestvrij staal, aluminium en populierenhout. Door deze combinatie verkrijgt de ondervloermodule een ideale prijs-kwaliteit-gewichtsverhouding. De ondervloermodule heeft een laag eigen gewicht en een optimale gewichtsverdeling. De lades hebben elk een laadvermogen van minstens 60 kilogram. De gepatenteerde vergrendeling zorgt voor extra veiligheid tijdens het laden en lossen.

  Verhoog jouw gebruiksgemak

  De ondervloermodule zorgt er voor dat je jouw materiaal en gereedschap overzichtelijk kan opbergen, voorraad tekorten makkelijk kan identificeren en jouw werkprocessen efficiënter kan laten verlopen. Daarnaast blijft de originele breedte van jouw Peugeot Bipper ongewijzigd waardoor je nog steeds grote objecten kan vervoeren. De schuiflades bieden de mogelijkheid om op een comfortabele en ergonomische wijze je werk uit te voeren.

  Zet in op veiligheid

  Verhoog je veiligheid met een ondervloermodule en berg al je materiaal en gereedschap op. Hierdoor elimineer je de kans op een ongeval veroorzaakt door losliggend materiaal/gereedschap of een inbraak omdat jouw kostbaar gereedschap zichtbaar is van buitenaf. Door het gebruik van roestvrij staal, aluminium en populierenhout is er een optimale gewichtsverdeling met een laag zwaartepunt waardoor een goede wegligging gegarandeerd blijft.

  Verplicht met 9 of 12 millimeter laadvloer

  Je kan dit product alleen monteren in combinatie met een 9 of 12 millimeter laadvloer omdat de ondervloermodule gemonteerd moet worden op een vlakke ondergrond. Beide laadvloeren zijn geproduceerd van dik betonplex en voorzien van een hoogwaardige antisliplaag. Hierdoor kan je veilig en comfortabel in- en uitstappen tijdens alle weersomstandigheden. Een vlakke laadvloer zorgt voor een gebruiksvriendelijk en stevig fundament in jouw voertuig. Via de voorbereide openingen kunnen sjorogen geplaatst worden om werkmateriaal vast te zetten.

  Binnen 60 minuten geïnstalleerd

  Met behulp van het meegeleverde montagemateriaal en de voorgeboorde gaten kan je de ondervloermodule snel en eenvoudig op een vlakke laadvloer monteren. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Afmetingen
  Hoogte 187 mm
  Breedte 1020 mm
  Lengte 1323 mm
  Laden (inwendig l x b x h) 1 x lade: 1192 x 560 x 107mm
  1 x lade: 1192 x 363 x 107mm


  De vloerplaat op de laden is pasvorm met de auto en valt rondom de wielkasten. De zijafwerking dient zelf passend gemaakt te worden. Standaard worden er 2 tussenschotten per lade meegeleverd.

  Voordelen

  Perfect op maat voor jouw bus Perfect op maat voor jouw bus
  Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal. Al je gereedschap blijft overzichtelijk opgeborgen. Zo werk je efficient en bespaar je tijd met zoeken naar het juiste materiaal.
  De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd! De inrichting is zeer gemakkelijk te monteren. De kast wordt geassembleerd geleverd inclusief montageset. Binnen één uur gemonteerd!
  Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten. Laat zien dat je een professional bent door met een opgeruimde laadruimte te werken. Zo geef je gelijk je visitekaartje af naar potentiele klanten.

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Kleur: Grijs/zwart
  Materiaal: Aluminium/Roestvrij staal

  Afmetingen

  Small_NL

    Bipper 2008 - 2017
      L1
  A Wielbasis (mm) 2513
  B Lengte achteroverbouw (mm) 591
  D Lengte laadruimte (mm) 1520
  E Breedte laadruimte (mm) 1473
  G Hoogte laadruimte (mm) 1200

  Small_NL

    Bipper 2008 - 2017
      L1
  A Wielbasis (mm) 2513
  B Lengte achteroverbouw (mm) 591
  D Lengte laadruimte (mm) 1520
  E Breedte laadruimte (mm) 1473
  G Hoogte laadruimte (mm) 1200
  Terug naar boven