Opstap Citroën Jumper
339,- excl. BTW 410,19 incl. BTW
Inhoud: 1
Opstap Citroën Jumper

Opstap Citroën Jumper

 • 05001.P3B-citroen-jumper
 • 339,- excl. BTW 410,19 incl. BTW
  Inhoud: 1

  test

  Levertijd maximaal 7 werkdagen

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Hoogwaardige kwaliteit, perfecte pasvorm

  De universele achter opstap is geproduceerd van geanodiseerd aluminium en voorzien van verzinkte stalen steunen. De volledige breedte van de opstap is voorzien van een antislipvlak voor optimale grip in alle weersomstandigheden. De achter opstap is voorzien van rubber eindkappen. De achter opstap is in de hoogte en diepte verstelbaar, zodat het altijd perfect onder jouw voertuig past. Door de minimale hoogte wordt een maximale bodemvrijheid behouden en vormen obstakels op de weg geen probleem.

  Ergonomisch in gebruik

  Een achter opstap is essentieel voor iedereen die vaak in de laadruimte moet zijn. Hierdoor kan je op ergonomische wijze gemakkelijk laden en lossen en indien nodig de dakdragers bereiken. Wij geloven in de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder producten met een TÜV en CNPP certificaat zoals dit beveiligingsslot. Het product voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden en onderging meerdere tests.

  Binnen 90 minuten geïnstalleerd

  Je krijgt de achter opstap in één pakket thuis geleverd. De achter opstap is eenvoudig te monteren op de bestaande montagepunten onder jouw Citroën Jumper. Wij leggen alles stap voor stap uit in de meegeleverde handleiding.

  Geanodiseerd Zeer robuust en stevig
  Eindafsluiting Zwart rubber
  Geschikt voor Auto's zonder trekhaak

  Technische specificaties

  Montagehandleiding: Ja
  Antislip: Ja
  Kleur: Grijs/zwart
  Materiaal: Geanodiseerd aluminium
  Breedte: 150 mm
  Terug naar boven