Meroni UFO tempo - Inbraakbeveiliging (set van 2) Nemo/Bipper/Florino
261,- excl. BTW 315,81 incl. BTW 290,- excl. BTW (10% Korting)

Meroni UFO tempo - Inbraakbeveiliging (set van 2) Nemo/Bipper/Florino

 • 04008.2
 • Kies je automerk:

  261,- excl. BTW 315,81 incl. BTW 290,- excl. BTW (10% Korting)

  test

  • Gratis levering
  • 100 dagen bedenktijd
  • Klanttevredenheid 4.5 / 5
  • 180 jaar branche ervaring

  Beschrijving

  Dit nieuwe innovatieve Meroni UFO Tempo slot zorgt ervoor dat je de laadruimte beveiligt zonder in de carrosserie te boren! De montagebeugels gaan op de bestaande gaten aan de binnenzijde van het slot van de deur. Hierdoor hoef je zelf geen gaten meer te boren.
  De Meroni UFO Tempo is uitermate geschikt voor de leaserijder omdat het voertuig na de leaseperiode zonder schade opgeleverd kan worden. Het slot is zowel op de achter- als zijdeur te monteren waardoor de complete laadruimte mechanisch afgesloten is. De sloten hebben een roestvrijstalen behuizing. Per set van 2 sloten worden standaard drie sleutels bijgeleverd.

  Deze sloten zijn te gebruiken door middel van het Deadlock principe. Dit houdt in dat de sloten handmatig gesloten moeten worden. Voor het sluiten van de deursloten is dus een sleutel nodig.

  Voordelen Meroni UFO tempo - Beveiligingsslot:
  Zonder boren mechanisch beveiligen
  Ideaal voor de leaserijder
  RVS behuizing

  Voordelen

  Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap Door middel van het massief materiaal, bestand tegen inbraakpogingen met gereedschap
  Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot Voorkomt schade van een inbraakpoging door het preventieve effect van het beveiligingsslot
  Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd Onze sloten zijn gegarandeerd en gecertificeerd
  Gratis en snelle verzending Gratis en snelle verzending
  Terug naar boven